Binnenkort per trein naar Kopenhagen? Boek dan direct uw treinticket naar Kopenhagen vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van 11 uur en 54 minuten wordt u per ICE International, Thalys en regionale trein vanaf Brussel naar Kopenhagen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Kopenhagen is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Kopenhagen online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Kopenhagen online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Kopenhagen geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Kopenhagen

Treinreis naar Kopenhagen

De treinreis naar Kopenhagen wordt u aangeboden door ICE International, Thalys en de regionale trein. Alle treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met één keer overstappen via Dortmund, Düsseldorf of Keulen naar Kopenhagen wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys of ICE International, waarna u op één van de Duitse treinstations kunt overstappen op de trein naar Kopenhagen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Kopenhagen

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Kopenhagen vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Kopenhagen 11:54
Mechelen naar Kopenhagen 12:09
Gent naar Kopenhagen 11:59
Antwerpen naar Kopenhagen 12:04
Brugge naar Kopenhagen 12:14
Luik naar Kopenhagen 12:19

Treinbiljet naar Kopenhagen

Boek uw treinticket naar Kopenhagen online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van ICE International en Thalys zijn zitplaatsen bij uw reservering gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Kopenhagen. Op het perron staan borden met de indeling van de ICE International en Thalys, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig om vragen te beantwoorden.

Korting op treinticket naar Kopenhagen

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Kopenhagen te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Kopenhagen bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treintickest naar Kopenhagen

Bezienswaardigheden in Kopenhagen

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Kopenhagen? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Nyhavn (knusse haven)
 2. Tivoli Pretpark
 3. Rosenborg Slot (paleis Rosenborg)
 4. Kleine Zeemeermin (standbeeld)
 5. Carlsberg brouwerij (bierbrouwerij)

Hotel in Kopenhagen boeken

Opzoek naar een goed hotel in Kopenhagen? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Kopenhagen vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Tivoli Hotel Kopenhagen
 • Wakeup Hotel Kopenhagen
 • Hotel SP34
 • Cabinn Metro Hotel

Voordelen van trein naar Kopenhagen

De trein naar Kopenhagen is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Hongarije