Binnenkort per trein naar Aken? Boek dan direct uw treinticket naar Aken vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 08 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Aken gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Aken is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Aken online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Aken online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Aken geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Aken

Treinreis naar Aken

De treinreis naar Aken verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Aken. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Aken

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Aken vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Aken 01:08
Mechelen naar Aken 01:29
Gent naar Aken 01:48
Antwerpen naar Aken 01:59
Brugge naar Aken 02:25

Treinbiljet naar Aken

Boek uw treinticket naar Aken online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Aken

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Aken te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Aken bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Aken

Hotel in Aken boeken

Opzoek naar een goed hotel in Aken? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Aken vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Ibis Styles hotel in Aken
 • Innside Melia Aken
 • Pullman Aken Quellenhof
 • Mercure Hotel nabij de Dom van Aken

Bezienswaardigheden in Aken

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Aken? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Dom van Aken
 2. Paltskapel
 3. Stadhuis
 4. Ponttor
 5. Schatkamer van de Dom

Meest geboekt naar Aken

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Aken.

Traject Trein
AntwerpenAken Thalys
BrusselAken Thalys
Brussel Zuid/MidiAken Thalys
Luchthaven BrusselAken Thalys
LuikAken Thalys
GentAken Thalys
BruggeAken Thalys

Voordelen van trein naar Aken

De trein naar Aken is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland