Binnenkort per trein naar Bonn? Boek dan direct uw treinticket naar Bonn vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 02 uur en 27 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Bonn gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Bonn is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Bonn online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Bonn online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Bonn geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Bonn

Treinreis naar Bonn

De treinreis naar Bonn verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Bonn. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Bonn

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Bonn vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Bonn 02:27
Mechelen naar Bonn 02:48
Gent naar Bonn 03:07
Antwerpen naar Bonn 03:18
Brugge naar Bonn 03:44

Treinbiljet naar Bonn

Boek uw treinticket naar Bonn online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Bonn

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Bonn te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Bonn bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Bonn

Hotel in Bonn boeken

Opzoek naar een goed hotel in Bonn? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bonn vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Kameha Grand hotel Bonn
 • Hilton hotel Bonn
 • President Hotel
 • Dorint Venusberg Bonn

Bezienswaardigheden in Bonn

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bonn? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Poppelsdorfer Schloss
 2. Altes Rathaus
 3. Museum Koenig
 4. Munster van Bonn
 5. Arithmeum

Voordelen van trein naar Bonn

De trein naar Bonn is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland