Binnenkort per trein naar Düsseldorf? Boek dan direct uw treinticket naar Düsseldorf vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 02 uur en 12 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Düsseldorf gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Düsseldorf is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Düsseldorf online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Düsseldorf online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Düsseldorf geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Düsseldorf

Treinreis naar Düsseldorf

De treinreis naar Düsseldorf verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Düsseldorf. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Düsseldorf

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Düsseldorf vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Düsseldorf 02:12
Mechelen naar Düsseldorf 02:33
Gent naar Düsseldorf 02:52
Antwerpen naar Düsseldorf 03:03
Brugge naar Düsseldorf 03:29

Treinbiljet naar Düsseldorf

Boek uw treinticket naar Düsseldorf online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Düsseldorf

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Düsseldorf te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Düsseldorf bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Düsseldorf

Hotel in Düsseldorf boeken

Opzoek naar een goed hotel in Düsseldorf? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Düsseldorf vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Düsseldorf Konigsallee
 • NH Hotel Dusseldorf stad
 • Holiday Inn Express Dusseldorf
 • Novum Hotel Excelsior Dusseldorf

Bezienswaardigheden in Düsseldorf

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Düsseldorf? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Altstadt
 2. Medienhafen
 3. St. Lambertus
 4. Ruïne van Kaiserpfalz
 5. Köningsallee

Meest geboekt naar Düsseldorf

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Düsseldorf.

Traject Trein
AntwerpenDüsseldorf Thalys
BrusselDüsseldorf Thalys
Brussel Zuid/MidiDüsseldorf Thalys
Luchthaven BrusselDüsseldorf Thalys
LuikDüsseldorf Thalys
GentDüsseldorf Thalys
BruggeDüsseldorf Thalys

Voordelen van trein naar Düsseldorf

De trein naar Düsseldorf is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland