Binnenkort per trein naar Frankfurt Airport? Boek dan direct uw treinticket naar Frankfurt Airport vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 02 uur en 52 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Frankfurt Airport gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Frankfurt Airport is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Frankfurt Airport online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Frankfurt Airport online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Frankfurt Airport geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Frankfurt Airport

Treinreis naar Frankfurt Airport

De treinreis naar Frankfurt Airport verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Frankfurt Airport. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Frankfurt Airport

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Frankfurt Airport vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Frankfurt Airport 02:52
Mechelen naar Frankfurt Airport 03:13
Gent naar Frankfurt Airport 03:32
Antwerpen naar Frankfurt Airport 03:43
Brugge naar Frankfurt Airport 04:09

Treinbiljet naar Frankfurt Airport

Boek uw treinticket naar Frankfurt Airport online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Frankfurt Airport

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Frankfurt Airport te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Frankfurt Airport bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Frankfurt Airport

Hotel in Frankfurt Airport boeken

Opzoek naar een goed hotel in Frankfurt Airport? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Frankfurt Airport vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • NH Hotel Frankfurt Airport
  • Sheraton Hotel Frankfurt Airport
  • Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
  • Hilton Hotel Frankfurt Airport

Voordelen van trein naar Frankfurt Airport

De trein naar Frankfurt Airport is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

  • Online boeken = Geen boekingskosten
  • Vroegboeken = voordelig reizen
  • Duurzaam reizen
  • Voldoende bagageruimte
  • Catering aan boord
  • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland