Binnenkort per trein naar Frankfurt? Boek dan direct uw treinticket naar Frankfurt vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 03 uur en 06 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Frankfurt gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Frankfurt is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Frankfurt online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Frankfurt online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Frankfurt geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Frankfurt

Treinreis naar Frankfurt

De treinreis naar Frankfurt verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Frankfurt. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Frankfurt

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Frankfurt vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Frankfurt 03:06
Mechelen naar Frankfurt 03:27
Gent naar Frankfurt 03:46
Antwerpen naar Frankfurt 03:57
Brugge naar Frankfurt 04:23

Treinbiljet naar Frankfurt

Boek uw treinticket naar Frankfurt online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Frankfurt

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Frankfurt te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Frankfurt bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Frankfurt

Hotel in Frankfurt boeken

Opzoek naar een goed hotel in Frankfurt? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Frankfurt vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel Frankfurt stad
 • NH Hotel Frankfurt Niederrad
 • Victoria Hotel Frankfurt
 • Meininger Hotel te Frankfurt

Bezienswaardigheden in Frankfurt

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Frankfurt? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Uitzicht vanaf Main Tower
 2. Main
 3. Zeil
 4. Römerberg
 5. Alte Oper

Voordelen van trein naar Frankfurt

De trein naar Frankfurt is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland