Binnenkort per trein naar Hamburg? Boek dan direct uw treinticket naar Hamburg vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 06 uur en 28 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Hamburg gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Hamburg is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Hamburg online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Hamburg online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Hamburg geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Hamburg

Treinreis naar Hamburg

De treinreis naar Hamburg verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Hamburg. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Hamburg

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Hamburg vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Hamburg 06:28
Mechelen naar Hamburg 06:49
Gent naar Hamburg 07:08
Antwerpen naar Hamburg 07:19
Brugge naar Hamburg 07:45

Treinbiljet naar Hamburg

Boek uw treinticket naar Hamburg online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Hamburg

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Hamburg te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Hamburg bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Hamburg

Bezienswaardigheden in Hamburg

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Hamburg? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. St. Nikolai
 2. Bruggen aan de Elbe (rivier)
 3. Hamburger Kunsthalle
 4. Speicherstadt
 5. Stadhuis van Hamburg

Hotel in Hamburg boeken

Opzoek naar een goed hotel in Hamburg? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Hamburg vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • East Hotel Hamburg
 • Nordic Hotel Domicil
 • NH Hotel Hamburg Altona
 • Radisson Blu Hotel te Hamburg

Voordelen van trein naar Hamburg

De trein naar Hamburg is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland