Binnenkort per trein naar Hannover? Boek dan direct uw treinticket naar Hannover vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 03 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Hannover gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Hannover is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Hannover online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Hannover online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Hannover geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Hannover

Treinreis naar Hannover

De treinreis naar Hannover verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Hannover. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Hannover

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Hannover vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Hannover 05:03
Mechelen naar Hannover 05:24
Gent naar Hannover 05:43
Antwerpen naar Hannover 05:54
Brugge naar Hannover 06:20

Treinbiljet naar Hannover

Boek uw treinticket naar Hannover online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Hannover

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Hannover te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Hannover bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Hannover

Bezienswaardigheden in Hannover

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Hannover? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Stadhuis van Hannover
 2. Omgeving van Hannover (wandelroutes)
 3. Centrum van Hannover (winkelen)
 4. Sprengel museum
 5. Maschsee

Hotel in Hannover boeken

Opzoek naar een goed hotel in Hannover? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Hannover vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Dormero Hotel Hannover
 • Ghotel Hannover
 • Mercure Hotel Hannover
 • InterCity Hotel Hannover

Voordelen van trein naar Hannover

De trein naar Hannover is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland