Binnenkort per trein naar Keulen? Boek dan direct uw treinticket naar Keulen vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 50 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Keulen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Keulen is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Keulen online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Keulen online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Keulen geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Keulen

Treinreis naar Keulen

De treinreis naar Keulen verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Keulen. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Keulen

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Keulen vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Keulen 01:50
Mechelen naar Keulen 02:11
Gent naar Keulen 02:30
Antwerpen naar Keulen 02:41
Brugge naar Keulen 03:07

Treinbiljet naar Keulen

Boek uw treinticket naar Keulen online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Keulen

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Keulen te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Keulen bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Keulen

Hotel in Keulen boeken

Opzoek naar een goed hotel in Keulen? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Keulen vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel Keulen Mediapark
 • Azimut Hotel te Keulen
 • Holiday Inn Express hotel Keulen
 • Hotel Cristall Keulen

Bezienswaardigheden in Keulen

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Keulen? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Dom van Keulen
 2. Hohenzollernbrücke
 3. Altstadt (oude stadsgedeelte)
 4. Rathaus (stadhuis van Keulen)
 5. Groß St. Martin

Meest geboekt naar Keulen

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Keulen.

Traject Trein
AntwerpenKeulen Thalys
BrusselKeulen Thalys
Brussel Zuid/MidiKeulen Thalys
Luchthaven BrusselKeulen Thalys
LuikKeulen Thalys
GentKeulen Thalys
BruggeKeulen Thalys

Voordelen van trein naar Keulen

De trein naar Keulen is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland