Binnenkort per trein naar Ashford? Boek dan direct uw treinticket naar Ashford vanaf € 49 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 38 minuten wordt u per Thalys of Eurostar vanaf Brussel naar Ashford gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Ashford is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Ashford online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Ashford online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Ashford geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Ashford

Treinreis naar Ashford

De treinreis naar Ashford wordt u aangeboden door Eurostar en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. Per Eurostar kunt u met een directe verbinding voordelig en snel naar de Engelse bestemmingen reizen. Per Thalys stopt u op Paris Nord, waarna u kunt overstappen op de Eurostar voor het laagste gedeelte van de reis.

Wij prefereren de directe verbinding per Eurostar, omdat dit scheelt in tijd en kosten. Het nadeel is echter dat de treinen van Eurostar minder vaak vertrekken vanuit Brussel als vanaf Paris Nord en de reisplanner daarom meer treinen vanaf Parijs toont.

Reistijd naar Ashford

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Ashford vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Ashford 01:38
Mechelen naar Ashford 02:49
Gent naar Ashford 02:54
Antwerpen naar Ashford 03:01
Brugge naar Ashford 03:26

Treinbiljet naar Ashford

Boek uw treinticket naar Ashford online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Ashford. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Ashford

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Ashford te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Ashford bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Ashford

Bezienswaardigheden in Ashford

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Ashford? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Godinton huis en tuin
 2. Windmolen van Willesborough
 3. Kerk van St. Mary
 4. De tank van Ashford (schat uit de eerste wereldoorlog)
 5. Kerk van St Peter & St Paul

Hotel in Ashford boeken

Opzoek naar een goed hotel in Ashford? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Ashford vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Holiday Inn Ashford Centraal
 • Holiday Inn Ashford North A20
 • Conningbrook Hotel te Ashford
 • Eastwell Manor hotel

Voordelen van trein naar Ashford

De trein naar Ashford is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Engeland