Binnenkort per trein naar Charles de Gaulle Airport? Boek dan direct uw treinticket naar Charles de Gaulle Airport vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 18 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Charles de Gaulle Airport gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Charles de Gaulle Airport is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Charles de Gaulle Airport online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Charles de Gaulle Airport online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Charles de Gaulle Airport geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Charles de Gaulle Airport

Treinreis naar Charles de Gaulle Airport

De treinreis naar Charles de Gaulle Airport wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Charles de Gaulle Airport

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Charles de Gaulle Airport vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Charles de Gaulle Airport 01:18
Mechelen naar Charles de Gaulle Airport 01:35
Gent naar Charles de Gaulle Airport 01:44
Antwerpen naar Charles de Gaulle Airport 01:54
Brugge naar Charles de Gaulle Airport 02:21

Treinbiljet naar Charles de Gaulle Airport

Boek uw treinticket naar Charles de Gaulle Airport online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Charles de Gaulle Airport. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Charles de Gaulle Airport

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Charles de Gaulle Airport te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Charles de Gaulle Airport bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Chambery

Houdt de vertragingen en storingen goed in de gaten en vertrek vroegtijdig, zodat u de overstap met uw vlucht zeker niet mist.

Hotel in Charles de Gaulle Airport boeken

Opzoek naar een goed hotel in Charles de Gaulle Airport? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Charles de Gaulle Airport vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Citizen Parijs Charles de Gaulle hotel
  • Campanile Roissy
  • Mercure hotel Parijs Airport
  • Millennium Hotel Parijs Airport


Terug naar: Trein naar Frankrijk