Binnenkort per trein naar Apeldoorn? Boek dan direct uw treinticket naar Apeldoorn vanaf € 29 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 2 uur en 16 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Apeldoorn gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Apeldoorn is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Apeldoorn online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Apeldoorn online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Apeldoorn geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Apeldoorn

Treinreis naar Apeldoorn

De treinreis naar Apeldoorn verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Apeldoorn Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Apeldoorn

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Apeldoorn vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Apeldoorn 02:16
Mechelen naar Apeldoorn 02:40
Brussel naar Apeldoorn 02:54
Gent naar Apeldoorn 03:24
Brugge naar Apeldoorn 03:49

Treinbiljet naar Apeldoorn

Boek uw treinticket naar Apeldoorn online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Apeldoorn

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Apeldoorn te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Apeldoorn bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Apeldoorn

Bezienswaardigheden in Apeldoorn

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Apeldoorn? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Paleis Het Loo
 2. Natuurpark Berg & Bos
 3. Apenheul
 4. Julianatoren
 5. Cultuur Onder Dak Apeldoorn

Hotel in Apeldoorn boeken

Opzoek naar een goed hotel in Apeldoorn? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Apeldoorn vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Best Western Hotel Het Loo
 • Hotel de Echoput
 • VAn der Valk Hotel Apeldoorn
 • Fletcher Hotel Apeldoorn

Voordelen van trein naar Apeldoorn

De trein naar Apeldoorn is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland