Binnenkort per trein naar Arnhem? Boek dan direct uw treinticket naar Arnhem vanaf € 29 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 2 uur en 15 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Arnhem gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Arnhem is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Arnhem online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Arnhem online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Arnhem geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Arnhem

Treinreis naar Arnhem

De treinreis naar Arnhem verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Arnhem Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Arnhem

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Arnhem vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Arnhem 02:15
Mechelen naar Arnhem 02:39
Brussel naar Arnhem 02:53
Gent naar Arnhem 02:23
Brugge naar Arnhem 02:48

Treinbiljet naar Arnhem

Boek uw treinticket naar Arnhem online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Arnhem

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Arnhem te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Arnhem bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Arnhem

Bezienswaardigheden in Arnhem

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Arnhem? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Centrum van Arnhem
 2. Duivelshuis
 3. Burgers ZOO (dierentuin)
 4. Bronbeek
 5. Nederlands Watermuseum

Hotel in Arnhem boeken

Opzoek naar een goed hotel in Arnhem? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Arnhem vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel Arnhem Rijnhotel
 • Best Western Plus Hotel
 • Mode Design Hotel Modez
 • Holiday Inn Express Arnhem

Voordelen van trein naar Arnhem

De trein naar Arnhem is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland