Binnenkort per trein naar Eindhoven? Boek dan direct uw treinticket naar Eindhoven vanaf € 24 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 43 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Eindhoven gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Eindhoven is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Eindhoven online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Eindhoven online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Eindhoven geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Eindhoven

Treinreis naar Eindhoven

De treinreis naar Eindhoven verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Eindhoven Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Eindhoven, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Eindhoven

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Eindhoven vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Eindhoven 01:43
Mechelen naar Eindhoven 02:07
Brussel naar Eindhoven 02:21
Gent naar Eindhoven 02:51
Brugge naar Eindhoven 02:16

Treinbiljet naar Eindhoven

Boek uw treinticket naar Eindhoven online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Eindhoven

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Eindhoven te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Eindhoven bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Eindhoven

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Eindhoven? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Strijp S
 2. Eindhoven Museum
 3. Van Abbemuseum
 4. Sint-Catharinakerk
 5. De Markt

Hotel in Eindhoven boeken

Opzoek naar een goed hotel in Eindhoven? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Eindhoven vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Hampshire Hotel Eindhoven
 • Tulip Inn Eindhoven Airport
 • Inntel Art Hotel Eindhoven
 • Pullman Eindhoven Cocagne

Voordelen van trein naar Eindhoven

De trein naar Eindhoven is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland