Binnenkort per trein naar Kufstein? Boek dan direct uw treinticket naar Kufstein vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 08 uur en 09 minuten wordt u per ICE International, Thalys of Euronight vanaf Brussel naar Kufstein gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Kufstein is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Kufstein online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Kufstein online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Kufstein geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Kufstein

Treinreis naar Kufstein

De treinreis naar Kufstein wordt u aangeboden door Euronight (nachttrein), ICE International en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Keulen, Frankfurt en/of Düsseldorf naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Duitse opstapstations, waarna u met een directe verbinding per ICE International en Euronight naar Kufstein wordt gebracht.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Kufstein

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Kufstein vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Kufstein 08:09
Mechelen naar Kufstein 08:24
Gent naar Kufstein 08:14
Antwerpen naar Kufstein 08:19
Brugge naar Kufstein 08:29
Luik naar Kufstein 07:49

Treinbiljet naar Kufstein

Boek uw treinticket naar Kufstein online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van ICE International (niet altijd), Euronight en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Kufstein. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Euronight, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Kufstein

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Kufstein te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Kufstein bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Kufstein

Bezienswaardigheden in Kufstein

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Kufstein? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Ford van Kufstein (museum)
 2. Kaisergebergte
 3. Thiersee
 4. Centrum van Kufstein
 5. Kerk in Kufstein

Hotel in Kufstein boeken

Opzoek naar een goed hotel in Kufstein? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Kufstein vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Arte Hotel Kufstein
 • Goldener Lowe
 • Andreas Hofer Hotel
 • Stadt Hotel Kufstein

Voordelen van trein naar Kufstein

De trein naar Kufstein is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Oostenrijk