Binnenkort per trein naar Linz? Boek dan direct uw treinticket naar Linz vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 09 uur en 18 minuten wordt u per ICE International, Thalys of Euronight vanaf Brussel naar Linz gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Linz is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Linz online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Linz online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Linz geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Linz

Treinreis naar Linz

De treinreis naar Linz wordt u aangeboden door Euronight (nachttrein), ICE International en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Keulen, Frankfurt en/of Düsseldorf naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Duitse opstapstations, waarna u met een directe verbinding per ICE International en Euronight naar Linz wordt gebracht.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Linz

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Linz vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Linz 09:18
Mechelen naar Linz 09:33
Gent naar Linz 09:23
Antwerpen naar Linz 09:28
Brugge naar Linz 09:38
Luik naar Linz 08:59

Treinbiljet naar Linz

Boek uw treinticket naar Linz online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Linz. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Linz

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Linz te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Linz bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Linz

Bezienswaardigheden in Linz

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Linz? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Linzer Landhaus
 2. Dierentuin van Linz
 3. Linzer Grottenbahn
 4. Verschillende musea
 5. Nieuwe dom van Linz

Hotel in Linz boeken

Opzoek naar een goed hotel in Linz? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Linz vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Park Inn hotel Raddisson
 • Austria Trend hotel
 • Courtyard hotel Linz
 • Spitz Hotel Linz

Voordelen van trein naar Linz

De trein naar Linz is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Oostenrijk