Binnenkort per trein naar Dortmund? Boek dan direct uw treinticket naar Dortmund vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 03 uur en 21 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar Dortmund gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Dortmund is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Dortmund online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Dortmund online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Dortmund geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Dortmund

Treinreis naar Dortmund

De treinreis naar Dortmund verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar Dortmund. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar Dortmund

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Dortmund vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Dortmund 03:21
Mechelen naar Dortmund 03:42
Gent naar Dortmund 04:01
Antwerpen naar Dortmund 04:12
Brugge naar Dortmund 04:38

Treinbiljet naar Dortmund

Boek uw treinticket naar Dortmund online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar Dortmund

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Dortmund te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Dortmund bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Dortmund

Hotel in Dortmund boeken

Opzoek naar een goed hotel in Dortmund? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Dortmund vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Arcadia Grand Hotel Dortmund
 • A&O Dortmund Station
 • Stay City Hotel Dortmund
 • NH Hotel Dortmund

Bezienswaardigheden in Dortmund

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Dortmund? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Sint-Petruskerk (Dortmund-Syburg)
 2. Dortmunder U
 3. Westfalenpark
 4. Het Signal Iduna Park
 5. Zollern II/IV Colliery

Voordelen van trein naar Dortmund

De trein naar Dortmund is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland