Binnenkort per trein naar München? Boek dan direct uw treinticket naar München vanaf € 39 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 06 uur en 47 minuten wordt u per Thalys of ICE international vanaf Brussel naar München gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? München is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar München online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar München online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar München geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein München

Treinreis naar München

De treinreis naar München verloopt het snelste per ICE International of Thalys. Beide treinen reizen in België via Brussel en Luik naar München. In Duitsland reist de ICE international rechtstreeks naar Keulen, Frankfurt, Berlijn en Hannover. Per Thalys reist u rechtstreeks naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Düsseldorf Airport, Duisburg en Essen.

Reistijd naar München

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar München vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar München 06:47
Mechelen naar München 07:08
Gent naar München 07:27
Antwerpen naar München 07:38
Brugge naar München 08:04

Treinbiljet naar München

Boek uw treinticket naar München online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Thalys is het reserveren van een zitplaats verplicht. Voor treinen van ICE International wordt dit aangeraden, maar is dit niet verplicht. Gereserveerde zitplaatsen herkent u aan de display boven de stoelen, waarop het traject staat aangegeven waarvoor de zitplaatsen zijn gereserveerd. Voorkom zoektochten naar vrije stoelen en reserveer uw zitplaats simpel en snel tijdens het boekingsproces.

Korting op treinticket naar München

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar München te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar München bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket München

Bezienswaardigheden in München

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in München? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. München Residenz
 2. Frauenkirche
 3. Marienplatz
 4. Peterskirche
 5. Neues Rathaus

Hotel in München boeken

Opzoek naar een goed hotel in München? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in München vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel te Munchen
 • Holiday Inn Munchen zuid
 • Ergiesserie Europe
 • Azimut Munchen stad-oost

Voordelen van trein naar München

De trein naar München is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Duitsland