Binnenkort per trein naar Ebbsfleet? Boek dan direct uw treinticket naar Ebbsfleet vanaf € 49 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 49 minuten wordt u per Thalys of Eurostar vanaf Brussel naar Ebbsfleet gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Ebbsfleet is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Ebbsfleet online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Ebbsfleet online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Ebbsfleet geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Ebbsfleet

Treinreis naar Ebbsfleet

De treinreis naar Ebbsfleet wordt u aangeboden door Eurostar en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. Per Eurostar kunt u met een directe verbinding voordelig en snel naar de Engelse bestemmingen reizen. Per Thalys stopt u op Paris Nord, waarna u kunt overstappen op de Eurostar voor het laagste gedeelte van de reis.

Wij prefereren de directe verbinding per Eurostar, omdat dit scheelt in tijd en kosten. Het nadeel is echter dat de treinen van Eurostar minder vaak vertrekken vanuit Brussel als vanaf Paris Nord en de reisplanner daarom meer treinen vanaf Parijs toont.

Reistijd naar Ebbsfleet

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Ebbsfleet vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Ebbsfleet 01:49
Mechelen naar Ebbsfleet 03:00
Gent naar Ebbsfleet 03:05
Antwerpen naar Ebbsfleet 03:12
Brugge naar Ebbsfleet 03:37

Treinbiljet naar Ebbsfleet

Boek uw treinticket naar Ebbsfleet online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Ebbsfleet. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Ebbsfleet

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Ebbsfleet te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Ebbsfleet bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Ebbsfleet

Bezienswaardigheden in Ebbsfleet

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Ebbsfleet? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Kathedraal van Ebbsfleet
 2. Gemeentehuis van Ebbsfleet
 3. Oude centrum van Ebbsfleet
 4. Omgeving van Ebbsfleet
 5. Fiets- en wandelroutes

Hotel in Ebbsfleet boeken

Opzoek naar een goed hotel in Ebbsfleet? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Ebbsfleet vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Granby Hotel te Ebbsfleet
 • Campanile Dartford Zuid
 • Best Western Manor
 • Ibis hotel London Thurrock M25

Voordelen van trein naar Ebbsfleet

De trein naar Ebbsfleet is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Engeland