Binnenkort per trein naar Londen? Boek dan direct uw treinticket naar Londen vanaf € 56 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 02 uur en 01 minuten wordt u per Thalys of Eurostar vanaf Brussel naar Londen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Londen is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Londen online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Londen online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Londen geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Londen

Treinreis naar Londen

De treinreis naar Londen wordt u aangeboden door Eurostar en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. Per Eurostar kunt u met een directe verbinding voordelig en snel naar de Engelse bestemmingen reizen. Per Thalys stopt u op Paris Nord, waarna u kunt overstappen op de Eurostar voor het laagste gedeelte van de reis.

Wij prefereren de directe verbinding per Eurostar, omdat dit scheelt in tijd en kosten. Het nadeel is echter dat de treinen van Eurostar minder vaak vertrekken vanuit Brussel als vanaf Paris Nord en de reisplanner daarom meer treinen vanaf Parijs toont.

Reistijd naar Londen

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Londen vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Londen 02:01
Mechelen naar Londen 03:12
Gent naar Londen 03:17
Antwerpen naar Londen 03:24
Brugge naar Londen 03:49

Treinbiljet naar Londen

Boek uw treinticket naar Londen online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Londen. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Londen

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Londen te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Londen bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Londen

Bezienswaardigheden in Londen

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Londen? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Palace of Westminster & Big Ben
 2. Winkelen in warenhuizen van Londen
 3. Buckingham Palace
 4. National Gallery (museum)
 5. London Eye

Hotel in Londen boeken

Opzoek naar een goed hotel in Londen? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Londen vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Le Meridien Piccadilly
 • Melia White House
 • Copthorne Tara Hotel in Londen
 • Millennium Gloucester Hotel in Londen

Meest geboekt naar Londen

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Londen.

Traject Trein
AntwerpenLonden Thalys
BrusselLonden Thalys
Brussel Zuid/MidiLonden Thalys
Luchthaven BrusselLonden Thalys
LuikLonden Thalys
GentLonden Thalys
BruggeLonden Thalys

Voordelen van trein naar Londen

De trein naar Londen is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Engeland