Binnenkort per trein naar Aime-la-Plagne? Boek dan direct uw treinticket naar Aime-la-Plagne vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 56 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Aime-la-Plagne gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Aime-la-Plagne is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Treinticket naar Aime-la-Plagne online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Aime-la-Plagne online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Aime-la-Plagne geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Aime-la-Plagne

Treinreis naar Aime-la-Plagne

De treinreis naar Aime-la-Plagne wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Aime-la-Plagne

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Aime-la-Plagne vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Aime-la-Plagne 07:56
Mechelen naar Aime-la-Plagne 08:13
Gent naar Aime-la-Plagne 08:22
Antwerpen naar Aime-la-Plagne 08:32
Brugge naar Aime-la-Plagne 08:58

Treinbiljet naar Aime-la-Plagne

Boek uw treinticket naar Aime-la-Plagne online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Aime-la-Plagne. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Aime-la-Plagne

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Aime-la-Plagne te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Aime-la-Plagne bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Aime-La-Plagne

Hotel in Aime-la-Plagne boeken

Opzoek naar een goed hotel in Aime-la-Plagne? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Aime-la-Plagne vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Le Cocoon
  • Logis Hotel la Tourmaline
  • Chalet Hotel l’Aigle Rouge
  • Auberge de Cassiel

Bezienswaardigheden in Aime-la-Plagne

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Aime-la-Plagne? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. De Courchevel Golf
  2. Spa Õ des Lauzes
  3. Bike Park de Tignes
  4. Golf d’Arc 1800
  5. Golf de Méribel

Terug naar: Trein naar Frankrijk