Binnenkort per trein naar Aix-en-Provence? Boek dan direct uw treinticket naar Aix-en-Provence vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 39 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Aix-en-Provence gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Aix-en-Provence is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Aix-en-Provence online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Aix-en-Provence online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Aix-en-Provence geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Aix-en-Provence

Treinreis naar Aix-en-Provence

De treinreis naar Aix-en-Provence wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Aix-en-Provence

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Aix-en-Provence vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Aix-en-Provence 05:39
Mechelen naar Aix-en-Provence 05:56
Gent naar Aix-en-Provence 06:05
Antwerpen naar Aix-en-Provence 06:15
Brugge naar Aix-en-Provence 06:42

Treinbiljet naar Aix-en-Provence

Boek uw treinticket naar Aix-en-Provence online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Aix-en-Provence. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Aix-en-Provence

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Aix-en-Provence te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Aix-en-Provence bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Aix-en-Provence

Hotel in Aix-en-Provence boeken

Opzoek naar een goed hotel in Aix-en-Provence? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Aix-en-Provence vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Odalys Aix Chartreuse
  • Aparthotel Adagio Aix-en-Provence
  • Appart hotel Odalys Atrium
  • Renaissance Aix-en-Provence

Bezienswaardigheden in Aix-en-Provence

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Aix-en-Provence? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Hotel de Caumont (kunst tentoonstelling)
  2. Cours Mirabeau (boulevard)
  3. Pavillon de Vendome
  4. Saint-Esprit (kerk)
  5. Oppidum d’Entremont (archeologische plaats)

Terug naar: Trein naar Frankrijk