Binnenkort per trein naar Antibes? Boek dan direct uw treinticket naar Antibes vanaf € 68 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 57 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Antibes gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Antibes is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Antibes online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Antibes online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Antibes geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Antibes

Treinreis naar Antibes

De treinreis naar Antibes wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Antibes

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Antibes vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Antibes 07:57
Mechelen naar Antibes 08:14
Gent naar Antibes 08:23
Antwerpen naar Antibes 08:33
Brugge naar Antibes 09:00

Treinbiljet naar Antibes

Boek uw treinticket naar Antibes online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Antibes. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Antibes

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Antibes te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Antibes bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Antibes

Hotel in Antibes boeken

Opzoek naar een goed hotel in Antibes? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Antibes vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Royal Hotel Antibes
  • Hotel Baie des Anges
  • Zenitude Le Maestria
  • Le Collier hotel

Bezienswaardigheden in Antibes

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Antibes? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Villa Ephrussi de Rothschild
  2. Saint-Tropez
  3. Monaco
  4. Parfummuseum
  5. Promenade de la Croisette

Terug naar: Trein naar Frankrijk