Binnenkort per trein naar Avignon? Boek dan direct uw treinticket naar Avignon vanaf € 68 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 31 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Avignon gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Avignon is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Avignon online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Avignon online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Avignon geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Avignon

Treinreis naar Avignon

De treinreis naar Avignon wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Avignon

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Avignon vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Avignon 05:31
Mechelen naar Avignon 05:48
Gent naar Avignon 05:57
Antwerpen naar Avignon 06:07
Brugge naar Avignon 06:34

Treinbiljet naar Avignon

Boek uw treinticket naar Avignon online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Avignon. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Avignon

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Avignon te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Avignon bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Avignon

Hotel in Avignon boeken

Opzoek naar een goed hotel in Avignon? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Avignon vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Hotel de L’Horloge in Avignon
  • Novotel Avignon centrum
  • Apart Hotel St. Marthe
  • Best Western le Lavarin

Bezienswaardigheden in Avignon

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Avignon? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Pausenpaleis
  2. Kathedraal van Avignon
  3. Durance (rivier)
  4. Palais du Roure (paleis/museum)
  5. Historisch centrum

Terug naar: Trein naar Frankrijk