Binnenkort per trein naar Bordeaux? Boek dan direct uw treinticket naar Bordeaux vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 06 uur en 58 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Bordeaux gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Bordeaux is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Bordeaux online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Bordeaux online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Bordeaux geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Bordeaux

Treinreis naar Bordeaux

De treinreis naar Bordeaux wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Bordeaux

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Bordeaux vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Bordeaux 06:58
Mechelen naar Bordeaux 07:15
Gent naar Bordeaux 07:24
Antwerpen naar Bordeaux 07:34
Brugge naar Bordeaux 08:01

Treinbiljet naar Bordeaux

Boek uw treinticket naar Bordeaux online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Bordeaux. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Bordeaux

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Bordeaux te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Bordeaux bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Bordeaux

Hotel in Bordeaux boeken

Opzoek naar een goed hotel in Bordeaux? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bordeaux vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Mercure Bordeaux Centrum
  • All Suites Appart Bordeaux
  • Best Western Grand Hotel te Bordeaux
  • Mercure Hotel Bordeaux Centrum

Bezienswaardigheden in Bordeaux

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bordeaux? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Port de la Luna
  2. Citadel van Blaye
  3. Quartier St. Pierre
  4. Place de la Bourse
  5. Esplanade des Quinconces

Terug naar: Trein naar Frankrijk