Binnenkort per trein naar Bourg Saint Maurice? Boek dan direct uw treinticket naar Bourg Saint Maurice vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 51 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Bourg Saint Maurice gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Bourg Saint Maurice is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Bourg Saint Maurice online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Bourg Saint Maurice online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Bourg Saint Maurice geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Bourg Saint Maurice

Treinreis naar Bourg Saint Maurice

De treinreis naar Bourg Saint Maurice wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Bourg Saint Maurice

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Bourg Saint Maurice vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Bourg Saint Maurice 07:51
Mechelen naar Bourg Saint Maurice 08:08
Gent naar Bourg Saint Maurice 08:17
Antwerpen naar Bourg Saint Maurice 08:27
Brugge naar Bourg Saint Maurice 08:54

Treinbiljet naar Bourg Saint Maurice

Boek uw treinticket naar Bourg Saint Maurice online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Bourg Saint Maurice. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Bourg Saint Maurice

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Bourg Saint Maurice te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Bourg Saint Maurice bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Bourg Saint Maurice

Hotel in Bourg Saint Maurice boeken

Opzoek naar een goed hotel in Bourg Saint Maurice? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bourg Saint Maurice vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • L’Autantic
  • La Bergerie du Miravidi
  • Chalet Deckert
  • Versava hotel

Bezienswaardigheden in Bourg Saint Maurice

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bourg Saint Maurice? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Les Arcs (skiën)
  2. Paradiski
  3. Lago Verney (meer)
  4. Kleine St Bernhardpas
  5. Aiguille Rouge (skigebied)

Terug naar: Trein naar Frankrijk