Een treinkaartje naar Brest is de afgelopen jaren erg populair gebleken. Dit heeft voornamelijk te maken met de grote verbeteringen van de afgelopen jaren van het treinennetwerk, de treinen zelf en de service waar de leveranciers van de treinreis naar Brest aan moeten voldoen. Zo is het tegenwoordig mogelijk om in de trein te dineren, te slapen en er comfortabel mee te reizen.

Een treinreis naar Brest zorgt voor een vrolijk en uitgerust gevoel, omdat je even aan helemaal niks anders hoeft te denken dan de omgeving die je razendsnel voorbij ziet gaan. In het korte tijdsbestek dat je in de trein naar Brest aanwezig bent kunt u een hapje eten en drinken en vervolgens nog even een korte wandeling door de trein maken. Voor u het weet bent u gearriveerd in Brest en dat terwijl een treinkaartje naar Brest relatief goedkoop is!

Trein naar Brest

Reistijd naar Brest

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Brest vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Brest 06:47
Mechelen naar Brest 07:04
Gent naar Brest 07:13
Antwerpen naar Brest 07:23
Brugge naar Brest 07:49

Treinticket naar Brest

Goedkope treintickets naar Brest

Het is tegenwoordig mogelijk om een goedkope treinticket naar Brest te boeken. Dit door de vele verschillende trein aanbieders, waardoor de concurrentie tegenwoordig veel hoger ligt. Een treinticket naar Brest is niet alleen goedkoper door de grote concurrentie strijd, maar ook door de grote aantallen waarmee de treintickets naar Brest worden ingekocht. De grote inkoop wordt gedaan door B-Europe en deze is onderdeel van de NMBS. Hierdoor is het voor B-Europe mogelijk om voor razend voordelige prijzen een treinticket naar Brest te verkopen. Dus wilt u een treinticket naar Brest bestellen? Wacht dan niet langer, want voordat u het weet is de voorraad van B-europe op.

Hotel in Brest boeken

Opzoek naar een goed hotel in Brest? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Brest vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Appart’City Brest
  • Qualys Hotel La Paix
  • Hotel L’Amiraute
  • Oceania Hotel Brest


Internationale Treintickets

Aanbieders van treinbiljetten naar Brest

De hogesnelheidstreinen van tegenwoordig kennen een hoop verschillende treinbiljet aanbieders. Verschillende aanbieders van treinbiljetten naar Brest zijn:

  • Thalys
  • ICE
  • Fyra
  • Eurostar

Hierbij moet u zich bedenken dat u het treinbiljet naar Brest beter kunt kopen bij B-europe, omdat deze de treinbiljetten naar Brest veel groter inkoopt. Hierdoor liggen de prijzen voor een treinbiljet naar Brest veel lager en dit is weer extra voordeliger voor de Belgische treinreiziger.