Binnenkort per trein naar Disneyland Parijs? Boek dan direct uw treinticket naar Disneyland Parijs vanaf € 29 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 36 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Disneyland Parijs gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Disneyland Parijs is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Disneyland Parijs online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Disneyland Parijs online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Disneyland Parijs geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Disneyland Parijs

Treinreis naar Disneyland Parijs

De treinreis naar Disneyland Parijs wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Disneyland Parijs

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Disneyland Parijs vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Disneyland Parijs 01:36
Mechelen naar Disneyland Parijs 01:53
Gent naar Disneyland Parijs 02:02
Antwerpen naar Disneyland Parijs 02:12
Brugge naar Disneyland Parijs 02:39

Treinbiljet naar Disneyland Parijs

Boek uw treinticket naar Disneyland Parijs online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Disneyland Parijs. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Disneyland Parijs

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Disneyland Parijs te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Disneyland Parijs bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Disneyland Parijs

Hotel in Disneyland Parijs boeken

Opzoek naar een goed hotel in Disneyland Parijs? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Disneyland Parijs vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Explorers hotel in Disneyland Parijs
  • Vienna House Dream Castle
  • Hipark Serris-Val d’Europe
  • Residence du Parc

Attracties in Disneyland Parijs

Benieuwd naar de attracties in Disneyland Parijs? Bekijk de top 5 van attracties in het onderstaande overzicht.

  1. Disney Dreams
  2. Disney Parade
  3. Meet and Greet
  4. Main Street U.S.A.
  5. Space Mountain

Terug naar: Trein naar Frankrijk