Binnenkort per trein naar Moutiers? Boek dan direct uw treinticket naar Moutiers vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 17 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Moutiers gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Moutiers is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Moutiers online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Moutiers online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Moutiers geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Moutiers

Treinreis naar Moutiers

De treinreis naar Moutiers wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Moutiers

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Moutiers vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Moutiers 07:17
Mechelen naar Moutiers 07:34
Gent naar Moutiers 07:43
Antwerpen naar Moutiers 07:53
Brugge naar Moutiers 08:20

Treinbiljet naar Moutiers

Boek uw treinticket naar Moutiers online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Moutiers. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Moutiers

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Moutiers te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Moutiers bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Moutiers

Hotel in Moutiers boeken

Opzoek naar een goed hotel in Moutiers? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Moutiers vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Hotel Inn Moutiers
  • Du Faubourg
  • Auberge de Savoie
  • Grand hotel des Thermes

Bezienswaardigheden in Moutiers

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Moutiers? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Cite Radieuse
  2. Eco museum
  3. Dierentuin van Amneville
  4. Parc du Haut
  5. Huis van Robert Schuman

Terug naar: Trein naar Frankrijk