Binnenkort per trein naar Narbonne? Boek dan direct uw treinticket naar Narbonne vanaf € 68 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 29 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Narbonne gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Narbonne is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Narbonne online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Narbonne online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Narbonne geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Narbonne

Treinreis naar Narbonne

De treinreis naar Narbonne wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Narbonne

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Narbonne vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Narbonne 07:29
Mechelen naar Narbonne 07:46
Gent naar Narbonne 07:55
Antwerpen naar Narbonne 08:05
Brugge naar Narbonne 09:32

Treinbiljet naar Narbonne

Boek uw treinticket naar Narbonne online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Narbonne. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Narbonne

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Narbonne te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Narbonne bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Narbonne

Hotel in Narbonne boeken

Opzoek naar een goed hotel in Narbonne? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Narbonne vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Appart’City Narbonne centrum
  • Logis hotel in Narbonne
  • Bed and Breakfast hotel in Narbonne
  • De France hotel

Bezienswaardigheden in Narbonne

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Narbonne? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Abdij van Saint Marie de Fontfroide
  2. Kathedraal van Narbonne
  3. Strand van Narbonne
  4. L’Horreum (romeinse oudheid)
  5. Paleis des Archeveques

Terug naar: Trein naar Frankrijk