Binnenkort per trein naar Parijs? Boek dan direct uw treinticket naar Parijs vanaf € 29 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 22 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Parijs gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Parijs is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Parijs online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Parijs online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Parijs geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Parijs

Treinreis naar Parijs

De treinreis naar Parijs wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Parijs

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Parijs vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Parijs 01:22
Mechelen naar Parijs 01:39
Gent naar Parijs 01:48
Antwerpen naar Parijs 01:58
Brugge naar Parijs 02:24

Treinbiljet naar Parijs

Boek uw treinticket naar Parijs online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Parijs. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Parijs

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Parijs te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Parijs bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Parijs

Hotel in Parijs boeken

Opzoek naar een goed hotel in Parijs? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Parijs vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Moderne St. Germain hotel in Parijs
  • Mercure Hotel in Parijs
  • Pulitzer hotel in Parijs
  • Novotel in Parijs Centrum

Bezienswaardigheden in Parijs

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Parijs? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Eiffeltoren
  2. Het Louvre
  3. Notre Dame
  4. Basilique du Sacré-Coeur
  5. Arc de Triomphe

Meest geboekt naar Parijs

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Parijs.

Traject Trein
AntwerpenParijs Thalys
BrusselParijs Thalys
Brussel Zuid/MidiParijs Thalys
Luchthaven BrusselParijs Thalys
LuikParijs Thalys
GentParijs Thalys
BruggeParijs Thalys

Terug naar: Trein naar Frankrijk