Binnenkort per trein naar St. Raphael? Boek dan direct uw treinticket naar St. Raphael vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 22 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar St. Raphael gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? St. Raphael is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar St. Raphael online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar St. Raphael online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar St. Raphael geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar St. Raphael

Treinreis naar St. Raphael

De treinreis naar St. Raphael wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar St. Raphael

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar St. Raphael vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar St. Raphael 07:22
Mechelen naar St. Raphael 07:39
Gent naar St. Raphael 07:48
Antwerpen naar St. Raphael 07:58
Brugge naar St. Raphael 08:25

Treinbiljet naar St. Raphael

Boek uw treinticket naar St. Raphael online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar St. Raphael. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar St. Raphael

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar St. Raphael te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar St. Raphael bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar St. Raphael

Hotel in St. Raphael boeken

Opzoek naar een goed hotel in St. Raphael? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in St. Raphael vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • St Raphael Resort
  • Grand Resort in St Raphael
  • Mediterranean Beach hotel
  • Elias Beach hotel

Bezienswaardigheden in St. Raphael

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in St. Raphael? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Esterelmassief (wandelen/panorama)
  2. Frejus Kathedraal
  3. Lerins Abbey (abdij)
  4. ile d’Or
  5. Cote d’Azur

Terug naar: Trein naar Frankrijk