Binnenkort per trein naar Valence? Boek dan direct uw treinticket naar Valence vanaf € 68 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 11 minuten wordt u per Thalys of TGV vanaf Brussel naar Valence gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Valence is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Valence online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Valence online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Valence geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein naar Valence

Treinreis naar Valence

De treinreis naar Valence wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In Frankrijk stopt de TGV op ruim 25 grote treinstations en uiteraard zijn ook de kleinere Franse bestemmingen bereikbaar per trein.

Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Reistijd naar Valence

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Valence vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Valence 05:11
Antwerpen naar Valence 05:28
Mechelen naar Valence 05:37
Gent naar Valence 05:47
Brugge naar Valence 06:14

Treinbiljet naar Valence

Boek uw treinticket naar Valence online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Valence. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Valence

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Valence te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Valence bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket naar Valence

Hotel in Valence boeken

Opzoek naar een goed hotel in Valence? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Valence vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Novotel Valence Zuid
  • Bed and Breakfast Hotel Valence Zuid
  • Cerise Valence
  • Atrium Hotel in Valence

Bezienswaardigheden in Valence

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Valence? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

  1. Jouvet park
  2. Museum van Valence
  3. Kathedraal van Valence
  4. Centrum van Valence
  5. Goolfmania

Terug naar: Trein naar Frankrijk