Binnenkort per trein naar Boedapest? Boek dan direct uw treinticket naar Boedapest vanaf € 89 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van 13 uur en 54 minuten wordt u per ICE International, Thalys en regionale trein vanaf Brussel naar Boedapest gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Boedapest is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Boedapest online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Boedapest online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Boedapest geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Treinreis naar Boedapest

Treinreis naar Boedapest

De treinreis naar Boedapest wordt u aangeboden door ICE International, Thalys en de regionale trein. Alle treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met één keer overstappen via Dortmund, Düsseldorf of Keulen naar Boedapest wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys of ICE International, waarna u op één van de Duitse treinstations kunt overstappen op de trein naar Boedapest.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Boedapest

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Boedapest vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Boedapest 13:54
Mechelen naar Boedapest 14:09
Gent naar Boedapest 13:59
Antwerpen naar Boedapest 14:04
Brugge naar Boedapest 14:14
Luik naar Boedapest 14:19

Treinbiljet naar Boedapest

Boek uw treinticket naar Boedapest online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van ICE International en Thalys zijn zitplaatsen bij uw reservering gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Boedapest. Op het perron staan borden met de indeling van de ICE International en Thalys, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig om vragen te beantwoorden.

Korting op treinticket naar Boedapest

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Boedapest te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Boedapest bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treintickets naar Boedapest

Bezienswaardigheden in Boedapest

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Boedapest? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Burcht van Boeda
 2. Kettingbrug
 3. Grote Boulevard
 4. Het Parlementsgebouw
 5. Sint Stefanusbasiliek (grootste kerk)

Hotel in Boedapest boeken

Opzoek naar een goed hotel in Boedapest? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Boedapest vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Best Western Hotel Hongarije
 • K+K Opera Hotel Boedapest
 • Lions Garden
 • Mercure Hotel Boedapest Korona

Voordelen van trein naar Boedapest

De trein naar Boedapest is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Hongarije