Binnenkort per trein naar Amsterdam? Boek dan direct uw treinticket naar Amsterdam vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 1 uur en 12 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Amsterdam gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Amsterdam is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Amsterdam online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Amsterdam online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Amsterdam geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Amsterdam

Treinreis naar Amsterdam

De treinreis naar Amsterdam verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Amsterdam Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Amsterdam

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Amsterdam vanaf verschillende Belgische opstapstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Amsterdam 01:12
Brussel naar Amsterdam 01:50
Mechelen naar Amsterdam 01:36
Gent naar Amsterdam 02:16
Brugge naar Amsterdam 02:45

Treinbiljet naar Amsterdam

Boek uw treinticket naar Amsterdam online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Amsterdam

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Amsterdam te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Amsterdam bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Amsterdam

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Amsterdam? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Grachtengordel
 2. Rijksmuseum
 3. Amsterdamse Wallen
 4. Anne Frank Huis
 5. Koninklijk Paleis op de Dam

Hotel in Amsterdam boeken

Opzoek naar een goed hotel in Amsterdam? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Amsterdam vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Collection hotel Amsterdam
 • OZO Hotel Amsterdam
 • NH Hotel Amsterdam Noord
 • Jaz hotel Amsterdam

Meest geboekt naar Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Amsterdam.

Traject Trein
AntwerpenAmsterdam Thalys
BrusselAmsterdam Thalys
Brussel Zuid/MidiAmsterdam Thalys
Luchthaven BrusselAmsterdam Thalys
LuikAmsterdam Thalys
GentAmsterdam Thalys
BruggeAmsterdam Thalys

Voordelen van trein naar Amsterdam

De trein naar Amsterdam is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland