Binnenkort per trein naar Delft? Boek dan direct uw treinticket naar Delft vanaf € 25 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 0 uur en 50 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Delft gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Delft is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Delft online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Delft online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Delft geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Delft

Treinreis naar Delft

De treinreis naar Delft verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Delft Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Delft

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Delft vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Delft 00:50
Mechelen naar Delft 01:14
Brussel naar Delft 01:28
Gent naar Delft 01:58
Brugge naar Delft 02:23

Treinbiljet naar Delft

Boek uw treinticket naar Delft online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Delft

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Delft te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Delft bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Delft

Bezienswaardigheden in Delft

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Delft? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Nieuwe Kerk
 2. Museum Prinsenhof
 3. Stadhuis van Delft
 4. Delfts Blauw
 5. Vermeer Centrum Delft

Hotel in Delft boeken

Opzoek naar een goed hotel in Delft? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Delft vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • WestCord Hotel Delft
 • Campanile Delft
 • Johannes Vermeer hotel
 • Royal Bridges Delft

Voordelen van trein naar Delft

De trein naar Delft is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland