Binnenkort per trein naar Groningen? Boek dan direct uw treinticket naar Groningen vanaf € 37 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 03 uur en 58 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Groningen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Groningen is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Groningen online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Groningen online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Groningen geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Groningen

Treinreis naar Groningen

De treinreis naar Groningen verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Groningen Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Groningen, Rotterdam, Groningen, Groningen, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Groningen

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Groningen vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Groningen 03:58
Mechelen naar Groningen 03:22
Brussel naar Groningen 03:36
Gent naar Groningen 04:06
Brugge naar Groningen 04:31

Treinbiljet naar Groningen

Boek uw treinticket naar Groningen online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Groningen

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Groningen te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Groningen bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Groningen

Bezienswaardigheden in Groningen

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Groningen? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Martinitoren Groningen
 2. Groninger Museum
 3. Fraeylemaborg
 4. Nationaal Park Lauwersmeer
 5. Vesting Bourtange

Hotel in Groningen boeken

Opzoek naar een goed hotel in Groningen? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Groningen vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel Groningen
 • NH Groningen Hotel de Ville
 • Hampshire Hotel te Groningen
 • Apollo Hotel Groningen

Voordelen van trein naar Groningen

De trein naar Groningen is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland