Binnenkort per trein naar Maastricht? Boek dan direct uw treinticket naar Maastricht vanaf € 22 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 02 uur en 18 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Maastricht gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Maastricht is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Maastricht online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Maastricht online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Maastricht geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Maastricht

Treinreis naar Maastricht

De treinreis naar Maastricht verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Maastricht Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Maastricht, Rotterdam, Maastricht, Maastricht, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Maastricht

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Maastricht vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Maastricht 02:18
Mechelen naar Maastricht 02:42
Brussel naar Maastricht 02:56
Gent naar Maastricht 03:26
Brugge naar Maastricht 03:51

Treinbiljet naar Maastricht

Boek uw treinticket naar Maastricht online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Maastricht

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Maastricht te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Maastricht bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Maastricht

Bezienswaardigheden in Maastricht

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Maastricht? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Sint-Servaasbasiliek
 2. Stadhuis van Maastricht
 3. Helpoort
 4. Vrijthof
 5. Fort Sint Pieter en Sint Pietersberg

Hotel in Maastricht boeken

Opzoek naar een goed hotel in Maastricht? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Maastricht vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Hampshire Designhotel te Maastricht
 • NH Hotel Maastricht
 • Amrath Grand Hotel
 • Crowne Plaza Maastricht

Voordelen van trein naar Maastricht

De trein naar Maastricht is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland