Binnenkort per trein naar Schiphol Airport? Boek dan direct uw treinticket naar Schiphol Airport vanaf € 33 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 36 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Schiphol Airport gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Schiphol Airport is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Schiphol Airport online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Schiphol Airport online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Schiphol Airport geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Schiphol

Treinreis naar Schiphol Airport

De treinreis naar Schiphol Airport verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Rotterdam Centraal, Schiphol en Schiphol Airport Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Schiphol Airport, Rotterdam, Schiphol Airport, Schiphol Airport, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Schiphol Airport

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Schiphol Airport vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Schiphol Airport 01:36
Mechelen naar Schiphol Airport 02:00
Brussel naar Schiphol Airport 02:14
Gent naar Schiphol Airport 02:40
Brugge naar Schiphol Airport 03:09

Treinbiljet naar Schiphol Airport

Boek uw treinticket naar Schiphol Airport online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Schiphol Airport

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Schiphol Airport te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Schiphol Airport bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Schiphol Airport

Hotel in Schiphol Airport boeken

Opzoek naar een goed hotel in Schiphol Airport? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Schiphol Airport vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

  • Sheraton Amsterdam Airport
  • CitizenM Schiphol Airport
  • Hilton Amsterdam Schiphol
  • Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Meest geboekt naar Schiphol Airport

Hieronder vindt u een overzicht van meest geboekte treinreizen naar Schiphol Airport.

Traject Trein
AntwerpenSchiphol Airport Thalys
BrusselSchiphol Airport Thalys
Brussel Zuid/MidiSchiphol Airport Thalys
Luchthaven BrusselSchiphol Airport Thalys
LuikSchiphol Airport Thalys
GentSchiphol Airport Thalys
BruggeSchiphol Airport Thalys

Voordelen van trein naar Schiphol

De trein naar Schiphol is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

  • Online boeken = Geen boekingskosten
  • Vroegboeken = voordelig reizen
  • Duurzaam reizen
  • Voldoende bagageruimte
  • Catering aan boord
  • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland