Binnenkort per trein naar Tilburg? Boek dan direct uw treinticket naar Tilburg vanaf € 19 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 17 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Tilburg gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Tilburg is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Tilburg online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Tilburg online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Tilburg geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Tilburg

Treinreis naar Tilburg

De treinreis naar Tilburg verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Tilburg Centraal, Schiphol en Tilburg Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Tilburg, Tilburg, Tilburg, Tilburg, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Tilburg

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Tilburg vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Tilburg 01:17
Brussel naar Tilburg 01:55
Mechelen naar Tilburg 01:41
Gent naar Tilburg 02:21
Brugge naar Tilburg 02:50

Treinbiljet naar Tilburg

Boek uw treinticket naar Tilburg online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Tilburg

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Tilburg te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Tilburg bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket naar Tilburg

Bezienswaardigheden in Tilburg

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Tilburg? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Centrum van Tilburg
 2. De Efteling
 3. Fata Morgana
 4. Carnaval (festival)
 5. Beekse Bergen

Hotel in Tilburg boeken

Opzoek naar een goed hotel in Tilburg? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Tilburg vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Bastion hotel Tilburg
 • City hotel Tilburg
 • Mercure hotel in Tilburg Centrum
 • Holiday Park Duinhoeve

Voordelen van trein naar Tilburg

De trein naar Utrecht is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland