Binnenkort per trein naar Utrecht? Boek dan direct uw treinticket naar Utrecht vanaf € 30 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 01 uur en 27 minuten wordt u per IC, Thalys of ICE international vanaf Antwerpen naar Utrecht gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Utrecht is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Utrecht online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Utrecht online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Utrecht geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Utrecht

Treinreis naar Utrecht

De treinreis naar Utrecht verloopt het snelste per IC of Thalys. Per Thalys kunt u binnen België opstappen op station Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De InterCity stopt op Brussel (Zuid, Centraal en Noord), Brussel-Nationaal Luchthaven, Mechelen, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal en is daarmee iets toegankelijker. De reistijd is per IC echter langer ten opzichte van de Thalys, omdat deze op meerdere locaties stopt in België en Nederland

In Nederland stopt de Thalys op station Utrecht Centraal, Schiphol en Utrecht Centraal. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf en naar alle grote stations te reizen, zoals Utrecht, Utrecht, Utrecht, Utrecht, Utrecht en Almere.

Reistijd naar Utrecht

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Utrecht vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Antwerpen naar Utrecht 01:27
Brussel naar Utrecht 02:05
Mechelen naar Utrecht 01:51
Gent naar Utrecht 02:31
Brugge naar Utrecht 03:00

Treinbiljet naar Utrecht

Boek uw treinticket naar Utrecht online en ontvang uw tickets direct per e-mail.

Korting op treinticket naar Utrecht

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Utrecht te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Utrecht bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Bekijk ook: de NS Superdagretour of de NS Weekendretour.

Treinticket Utrecht

Bezienswaardigheden in Utrecht

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Utrecht? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Dom van Utrecht
 2. Loosdrechtse Plassen
 3. Utrechtse Heuvelrug
 4. Slot Zeist
 5. Kasteel Duurstede

Hotel in Utrecht boeken

Opzoek naar een goed hotel in Utrecht? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Utrecht vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • NH Hotel te Utrecht
 • NH Hotel Centre
 • Bastion hotel in Utrecht
 • Hotel Mitland

Voordelen van trein naar Utrecht

De trein naar Utrecht is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Nederland