Binnenkort per trein naar Innsbruck? Boek dan direct uw treinticket naar Innsbruck vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 09 uur en 18 minuten wordt u per ICE International, Thalys of Euronight vanaf Brussel naar Innsbruck gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Innsbruck is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Innsbruck online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Innsbruck online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Innsbruck geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Innsbruck

Treinreis naar Innsbruck

De treinreis naar Innsbruck wordt u aangeboden door Euronight (nachttrein), ICE International en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Keulen, Frankfurt en/of Düsseldorf naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Duitse opstapstations, waarna u met een directe verbinding per ICE International en Euronight naar Innsbruck wordt gebracht.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Innsbruck

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Innsbruck vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Innsbruck 09:17
Mechelen naar Innsbruck 09:32
Gent naar Innsbruck 09:22
Antwerpen naar Innsbruck 09:26
Brugge naar Innsbruck 09:36
Luik naar Innsbruck 08:57

Treinbiljet naar Innsbruck

Boek uw treinticket naar Innsbruck online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Innsbruck. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Innsbruck

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Innsbruck te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Innsbruck bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Innsbruck

Bezienswaardigheden in Innsbruck

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Innsbruck? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Het Gouden Dak
 2. Schloss Ambras
 3. Tiroler Volkskunstmuseum
 4. Hofkerk
 5. Bergisel

Hotel in Innsbruck boeken

Opzoek naar een goed hotel in Innsbruck? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Innsbruck vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Hilton Hotel Innsbruck
 • Adlers Hotel Innsbruck
 • Barenwirth Hotel
 • Hotel Tautermann

Voordelen van trein naar Innsbruck

De trein naar Innsbruck is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Oostenrijk