Binnenkort per trein naar Salzburg? Boek dan direct uw treinticket naar Salzburg vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 09 uur en 13 minuten wordt u per ICE International, Thalys of Euronight vanaf Brussel naar Salzburg gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Salzburg is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Salzburg online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Salzburg online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Salzburg geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Salzburg

Treinreis naar Salzburg

De treinreis naar Salzburg wordt u aangeboden door Euronight (nachttrein), ICE International en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Keulen, Frankfurt en/of Düsseldorf naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Duitse opstapstations, waarna u met een directe verbinding per ICE International en Euronight naar Salzburg wordt gebracht.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Salzburg

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Salzburg vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Salzburg 09:13
Mechelen naar Salzburg 09:37
Gent naar Salzburg 09:17
Antwerpen naar Salzburg 09:21
Brugge naar Salzburg 09:31
Luik naar Salzburg 08:52

Treinbiljet naar Salzburg

Boek uw treinticket naar Salzburg online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Salzburg. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Salzburg

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Salzburg te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Salzburg bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Salzburg

Bezienswaardigheden in Salzburg

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Salzburg? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Dom van Salzburg
 2. Benedictijnerabdij St. Peter
 3. Geboortehuis Mozart
 4. Vesting Hohensalzburg
 5. Woonhuis familie Von Trapp

Hotel in Salzburg boeken

Opzoek naar een goed hotel in Salzburg? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Salzburg vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Crowne Plaza Salzburg
 • NH Hotel Salzburg stad
 • Jufa Hotel Salzburg stad
 • Hotel Lasserhof

Voordelen van trein naar Salzburg

De trein naar Salzburg is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Oostenrijk