Binnenkort per trein naar Wenen? Boek dan direct uw treinticket naar Wenen vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 10 uur en 47 minuten wordt u per ICE International, Thalys of Euronight vanaf Brussel naar Wenen gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Wenen is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Wenen online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Wenen online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Wenen geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Wenen

Treinreis naar Wenen

De treinreis naar Wenen wordt u aangeboden door Euronight (nachttrein), ICE International en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Keulen, Frankfurt en/of Düsseldorf naar de gewenste bestemming wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Duitse opstapstations, waarna u met een directe verbinding per ICE International en Euronight naar Wenen wordt gebracht.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Wenen

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Wenen vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Wenen 10:47
Mechelen naar Wenen 11:02
Gent naar Wenen 10:52
Antwerpen naar Wenen 10:57
Brugge naar Wenen 11:07
Luik naar Wenen 10:27

Treinbiljet naar Wenen

Boek uw treinticket naar Wenen online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van Eurostar en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Wenen. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of Eurostar, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Wenen

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Wenen te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Wenen bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Wenen

Bezienswaardigheden in Wenen

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Wenen? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Schloss Schönbrunn
 2. Stephansdom
 3. Hofburg Paleis
 4. Museums Quartier
 5. Hundertwasser

Voordelen van trein naar Wenen

De trein naar Wenen is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Hotel in Wenen boeken

Opzoek naar een goed hotel in Wenen? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Wenen vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.


Terug naar: Trein naar Oostenrijk