Binnenkort per trein naar Bazel? Boek dan direct uw treinticket naar Bazel vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 48 minuten wordt u per TGV of Thalys vanaf Brussel naar Bazel gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Bazel is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Bazel online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Bazel online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Bazel geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Bazel

Treinreis naar Bazel

De treinreis naar Bazel wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Parijs of Lyon naar Bazel wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Franse opstapstations, waarna u het laatste deel van de reis per TGV kunt vervolgen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Bazel

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Bazel vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Bazel 05:48
Mechelen naar Bazel 06:03
Gent naar Bazel 05:53
Antwerpen naar Bazel 05:58
Brugge naar Bazel 06:08
Luik naar Bazel 06:13

Treinbiljet naar Bazel

Boek uw treinticket naar Bazel online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Bazel. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Bazel

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Bazel te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Bazel bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Bazel

Bezienswaardigheden in Bazel

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bazel? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Musea in Bazel
 2. Centrum van Bazel
 3. Dierentuin in Bazel
 4. Mittlere Brucke
 5. Universiteit van Bazel

Hotel in Bazel boeken

Opzoek naar een goed hotel in Bazel? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bazel vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Aparthotel Adagio Bazel stad
 • Hotel Spalentor
 • Hotel Victoria
 • Novotel Bazel stad

Voordelen van trein naar Bazel

De trein naar Bazel is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Zwitserland