Binnenkort per trein naar Geneve? Boek dan direct uw treinticket naar Geneve vanaf € 51 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 05 uur en 23 minuten wordt u per TGV of Thalys vanaf Brussel naar Geneve gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Geneve is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Geneve online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Geneve online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Geneve geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Geneve

Treinreis naar Geneve

De treinreis naar Geneve wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Parijs of Lyon naar Geneve wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Franse opstapstations, waarna u het laatste deel van de reis per TGV kunt vervolgen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Geneve

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Geneve vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Geneve 05:23
Mechelen naar Geneve 05:38
Gent naar Geneve 05:28
Antwerpen naar Geneve 05:33
Brugge naar Geneve 05:43
Luik naar Geneve 05:48

Treinbiljet naar Geneve

Boek uw treinticket naar Geneve online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Geneve. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Geneve

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Geneve te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Geneve bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Geneve

Bezienswaardigheden in Geneve

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Geneve? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. St. Pierre Kathedraal
 2. Place du Bourg du Four
 3. Fontein van Genève (Jet d’Eau)
 4. Maison Tavel
 5. Parc des Bastions

Hotel in Geneve boeken

Opzoek naar een goed hotel in Geneve? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Geneve vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Novotel Geneve centrum
 • Ambassador Hotel Geneve
 • Ibis Hotel Geneve centrum
 • Design Hotel F6

Voordelen van trein naar Geneve

De trein naar Geneve is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Zwitserland