Binnenkort per trein naar Lausanne? Boek dan direct uw treinticket naar Lausanne vanaf € 51 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 06 uur en 24 minuten wordt u per TGV of Thalys vanaf Brussel naar Lausanne gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Lausanne is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Lausanne online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Lausanne online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Lausanne geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Lausanne

Treinreis naar Lausanne

De treinreis naar Lausanne wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Parijs of Lyon naar Lausanne wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Franse opstapstations, waarna u het laatste deel van de reis per TGV kunt vervolgen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Lausanne

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Lausanne vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Lausanne 06:24
Mechelen naar Lausanne 06:39
Gent naar Lausanne 06:29
Antwerpen naar Lausanne 06:34
Brugge naar Lausanne 06:44
Luik naar Lausanne 06:49

Treinbiljet naar Lausanne

Boek uw treinticket naar Lausanne online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Lausanne. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Lausanne

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Lausanne te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Lausanne bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Lausanne

Bezienswaardigheden in Lausanne

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Lausanne? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Kathedraal van Lausanne
 2. Sauvabelin Toren
 3. Kasteel van St. Maire
 4. Verschillende musea
 5. Paleis van Rumine

Hotel in Lausanne boeken

Opzoek naar een goed hotel in Lausanne? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Lausanne vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Agora Swiss Night hotel
 • Ibis Hotel Lausanne centrum
 • De La Paix Hotel
 • Starling Hotel Lausanne

Voordelen van trein naar Lausanne

De trein naar Lausanne is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Zwitserland