Binnenkort per trein naar Zurich? Boek dan direct uw treinticket naar Zurich vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 06 uur en 13 minuten wordt u per TGV of Thalys vanaf Brussel naar Zurich gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Zurich is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Zurich online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Zurich online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Zurich geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Zurich

Treinreis naar Zurich

De treinreis naar Zurich wordt u aangeboden door TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Parijs of Lyon naar Zurich wordt gebracht. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Franse opstapstations, waarna u het laatste deel van de reis per TGV kunt vervolgen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Zurich

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Zurich vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Zurich 06:13
Mechelen naar Zurich 06:28
Gent naar Zurich 06:18
Antwerpen naar Zurich 06:23
Brugge naar Zurich 06:33
Luik naar Zurich 06:38

Treinbiljet naar Zurich

Boek uw treinticket naar Zurich online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Zurich. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Zurich

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Zurich te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Zurich bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Bern

Bezienswaardigheden in Zurich

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Zurich? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Augustinergasse
 2. Bahnhofstrasse
 3. China Garden
 4. Fraumünster
 5. Grossmünster

Hotel in Zurich boeken

Opzoek naar een goed hotel in Zurich? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Zurich vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.

 • Renaissance Zurich tower
 • Novotel Zurich stad west
 • Ibis Hotel Zurich stad west
 • Crowne Plaza Zurich

Voordelen van trein naar Zurich

De trein naar Zurich is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Terug naar: Trein naar Zwitserland