Binnenkort per trein naar Bern? Boek dan direct uw treinticket naar Bern vanaf € 58 via onze website en profiteer van de laagste tarieven. Met een reistijd van slechts 07 uur en 04 minuten wordt u per ICE International, TGV of Thalys vanaf Brussel naar Bern gebracht en geniet u van een directe verbinding met comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en service aan boord.

Er even tussenuit? Bern is de ideale bestemming voor een stedentrip, weekendje weg of dagje shoppen. De stad beschikt over voldoende bezienswaardigheden, culturele activiteiten en winkelgelegenheden.

Internationale Treintickets

Treinticket naar Bern online boeken

Wij raden aan uw treinticket naar Bern online te boeken, zodat u het laagste tarief en geen boekingskosten betaald. Voor het boeken van treintickets naar Bern geldt altijd: vroegboeken = voordelig reizen. Op deze manier betaalt u de laagste prijs voor dezelfde reis.

Trein Bern

Treinreis naar Bern

De treinreis naar Bern wordt u aangeboden door ICE International, TGV en Thalys. Beide treinen vertrekken vanaf Brussel-Zuid, waarna u met een directe verbinding via Parijs of Lyon naar Bern wordt gebracht. Voor de treinen van ICE International reist u eerst per Thalys naar een Duits opstapstation, waarna het laatste gedeelte per ICE International wordt afgelegd. In de meeste gevallen wordt het eerste deel van de reis per Thalys afgelegd naar één van de Franse opstapstations, waarna u het laatste deel van de reis per TGV kunt vervolgen.

Benieuwd welke reis voor u het voordeligst is? Maak gebruik van de boekingstool en voer uw reisgegevens in, waarna de laagste prijs wordt gegenereerd.

Reistijd naar Bern

Hieronder treft u een overzicht van reistijden van de trein naar Bern vanaf verschillende Belgische treinstations.

Traject Reistijd
Brussel naar Bern 07:04
Mechelen naar Bern 07:19
Gent naar Bern 07:09
Antwerpen naar Bern 07:14
Brugge naar Bern 07:24
Luik naar Bern 07:29

Treinbiljet naar Bern

Boek uw treinticket naar Bern online, zonder boekingskosten en ontvang uw tickets direct per e-mail. Voor de treinen van TGV en Thalys zijn zitplaatsen gekoppeld aan uw ticket. Uw rijtuig en zitplaatsnummer staat aangegeven op uw treinbiljet naar Bern. Op het perron staan borden met de indeling van de Thalys of TGV, zodat u alvast op de juiste plaats op het perron kunt wachten tot de trein arriveert. Mocht u er niet uitkomen is er altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Korting op treinticket naar Bern

Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Middels kortingskaarten of de Getrouwheidskaarten is het mogelijk om extra korting op treintickets naar Bern te ontvangen. Bij het boekingsproces bij B-Europe kunt u dit aangeven en ontvangt u korting voor het binnenlandse gedeelte van het traject. U dient de kortingskaart tijdens uw reis naar Bern bij u te dragen, zodat de conducteur dit kan verifiëren.

Treinticket Bern

Bezienswaardigheden in Bern

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bern? Bekijk de top 5 van bezienswaardigheden in het onderstaande overzicht.

 1. Parlementsgebouw
 2. Barengraben (berenkuil)
 3. Aare
 4. Zytglogge (stadsklok)
 5. Kafigturm

Voordelen van trein naar Bern

De trein naar Bern is het ideale vervoersmiddel voor de reis. Niet vroegtijdig inchecken en ontspannen reizen.

 • Online boeken = Geen boekingskosten
 • Vroegboeken = voordelig reizen
 • Duurzaam reizen
 • Voldoende bagageruimte
 • Catering aan boord
 • Comfortabele zitplaatsen

Hotel in Bern boeken

Opzoek naar een goed hotel in Bern? Vergelijk dan duizenden hotels van ruim 200 websites via Trivago. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bern vergelijken en het beste hotel, tegen de laagste prijs boeken.


Terug naar: Trein naar Zwitserland